Понад 8 тис. послуг надали уманчам у ЦНАПі за півроку

Понад 8 тис. послуг надали уманчам у ЦНАПі за півроку

На сьогодні фізичні та юридичні особи через адміністраторів Центру можуть отримати 81 вид адміністративних послуг, що на 12 різновидів послуг більше, ніж у торік.
За І півріччя 2017 року через Центр надано 8 413 послуг, що у 1,4 раза більше порівняно з відповідним періодом минулого року. У середньому за місяць у Центрі надається 1 400 послуг, що майже на 40 % більше, ніж торік. Порівняно з 2015 роком ця кількість збільшилась у 3 рази. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській міській раді.

З січня 2017 року в приміщенні ЦНАПу надаються супутні послуги з копіювання, продажу канцелярських товарів, проведення оплати адміністративного збору. Це посприяло підвищенню якості надання адміністративних послуг та задоволеності відвідувачів.
З березня 2017 року адміністратори ЦНАП підключені до Державного земельного кадастру (ДЗК). Центр один із 2-х по Черкаській області, адміністратори якого мають повноваження з надання відомостей з ДЗК. Із початку року адміністратори Центру вже видали 167 витягів із ДЗК про земельні ділянки заявників.

У зв\’язку із запровадженням безвізового режиму між Україною та країнами Європи збільшилась кількість охочих замовити біометричний паспорт. На цей час проводиться процедура придбання спеціального обладнання, що дасть можливість громадянам отримати через Центр паспорт громадянина України для виїзду за кордон та внутрішній паспорт у вигляді ID-картки.
За кодом доходів «плата за надання інших адміністративних послуг» за І півріччя 2017 року до міського бюджету надійшло 2,2 млн грн. Крім того, за реєстрацію бізнесу та нерухомості до міського бюджету надійшло 142 тис. грн адміністративного збору.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x