Автівки сусідів із Золотоноші зіткнулися під Києвом. Семеро загиблих

Автівки сусідів із Золотоноші зіткнулися під Києвом. Семеро загиблих

Про обставини масштабної аварії, яка сталася увечері 6 серпня на Бориспільській кільцевій дорозі, розповіли у поліції Київської області, Повідомляє «Сегодня».
Нагадаємо, там лоб-в-лоб зіткнулися «ВАЗ» і «Опель», загинули семеро осіб.
За попередніми даними, автомобіль «Жигулі», битком набитий пасажирами, вирішив обігнати фуру, виїхав на зустрічну смугу, де і сталася ДТП.
«На місці аварії загинули шестеро осіб. Четверо дорослих і одна неповнолітня дівчинка з «ВАЗу» та пасажирка «Опеля». Ще одна восьмирічна дитина з «ВАЗа» померла від отриманих травм у лікарні. Єдиний, хто вижив у ДТП – водій «Опеля», зараз він перебуває в лікарні», − розповіли в поліції Київської області.

У поліції розповіли і про ще один дивний і шокуючий збіг. Правоохоронці встановили, що в обох машинах їхали представники ромської національності. Усі вони – з одного міста Золотоноші на Черкащині, жили на сусідніх вулицях і були між собою знайомі.
А знайомі тих, хто потрапив у ДТП, повідомили після того, що сталося, і ще одну скандальну деталь. Лікар медзакладу, куди доставили постраждалих, був п\’яний.
У поліції цей факт підтвердили. Кажуть, що складено адмінпротокол за розпивання спиртного на робочому місці. Щоправда, покарання за таке правопорушення – всього лише штраф від 51 до 85 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x