24 любителі бігу взяли участь у марафоні на Шполянщині

24 любителі бігу взяли участь у марафоні на Шполянщині

У суботу, 5 серпня 2017 року, на Шполянщині відбувся обласний марафон на честь пам’яті Івана Чернявського, чемпіона Європи, учасника Олімпійських ігор 1956 року в м. Мельбурні. Для Шполянщини це – одинадцятий марафон з бігу по шосе за маршрутом Шпола–Скотареве–Товмач. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській РДА.

Урочисте відкриття відбулось на площі Героїв Майдану. Перед початком забігу спортсменів привітали голова райдержадміністрації Володимир Потапенко, почесний житель Шполи, заслужений будівельник України Володимир Зданевич та голова клубу любителів бігу «Ритм» Юрій Воробйов. Справжньою окрасою урочистого відкриття марафону на Шполянщині став виступ маленької гімнастки Варвари Жолобіцької.

Двадцять чотири любителі бігу того дня взяли участь у марафоні. Серед них: голова райдержадміністрації Володимир Потапенко, голова районної ради Олександр Кузуб, жителі району, гості з міст Умань, Черкаси, Рівне та громадяни Франції. Пробіг проходив за двома дистанціями 5 та 20 кілометрів. П’ять кілометрів − від села Скотареве до села Товмач. Двадцять кілометрів − від міста Шполи до села Товмач.

У забігу на п’ять кілометрів перемогу здобули: Володимир Корнієнко та Ірина Михальченко, другі місця посіли: Ігор Мотько та Ніна Михальченко і на третьому: Олександр Кузуб та Ліза Бабкіна і Таня Горбенко. Дистанцію на 21 кілометр першим подолав Олександр Нагорський, друге у Вадима Сінельника та на третьому місці Володимир Сіренко.

Цього року районна державна адміністрація підготувала для учасників забігу сюрприз. Кожен із них отримав у подарунок пам’ятний диск із записами пробігів за десять років. Що ж до нагород, то призерам були вручені кубки, медалі, грамоти, продуктові набори від «Жайвору» , а медом пригостили спортсменів жителі Товмача. Слід зазначити, що без нагород не залишився жоден із учасників пробігу.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x