Шполянин украв мопед у Ватутіному

Шполянин украв мопед у Ватутіному

Раніше судимий 42-річний житель одного з сіл Шполянського району у Ватутіному викрав мопед, що стояв біля магазину. Зухвалого крадія правоохоронці затримали через три години, коли той рухався на викраденому двоколісному по трасі в напрямку Шполянського району. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.
До чергової частини Звенигородського відділу поліції надійшло повідомлення від 51-річної жительки Ватутіного про незаконне заволодіння її транспортним засобом. Жінка розповіла поліцейським, що о дванадцятій годині приїхала до магазину. Залишила свій мопед біля дверей, коли вийшла, то виявила його відсутність.

Отримавши опис викраденого транспортного засобу, правоохоронці взялися за його пошуки. Розшукуваний двоколісний поліцейські виявили через три години. Зловмисник на ньому рухався по трасі в напрямку Шполянськогорайону. Побачивши поліцейських, почав збільшувати швидкість та намагався втекти. Але його зупинили, затримали та достали до поліції для дачі показів. Зловмисником виявився раніше судимий за вбивство 42-річний житель одного з сіл Шполянського району, який від пояснень відмовився. Наразі з ним працюють слідчі.

Речовий доказ вилучено. Чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеження волі на строк від трьох до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x