Близько 570 тис. грн витратили на ремонт навчальних закладів Чорнобаївщини

Близько 570 тис. грн витратили на ремонт навчальних закладів Чорнобаївщини

Про стан підготовки закладів освіти району до нового 2017−2018 навчального року під час колегії районної державної адміністрації доповіла начальник відділу освіти Раїса Піддубна, яка зазначила, що в закладах освіти проводяться ремонтні роботи, виконуються енергозберігаючі заходи з впровадження альтернативних джерел опалення, реконструкції та ремонти опалювальних систем, утеплення приміщень та заміна вікон на металопластикові. На цей час проведено реконструкцію внутрішньої опалювальної системи приміщень Красенівського НВК та Великобурімської ЗОШ. За рахунок різних джерел фінансування вже зараз у закладах освіти замінено на металопластикові 87 вікон. «Нова Доба» про це дізналася в Чорнобаївській РДА.

Загальна сума виконаних означених робіт становить близько 570 тис. грн.
Проводиться заготівля та завезення дров до котелень із твердопаливними котлами. На сьогодні при потребі 780 м. куб. завезено 549 м. куб.
Згідно з графіком проводяться періодичні медичні огляди працівників та учнів навчальних закладів.
− Звертаю увагу відділу освіти на завершенні підготовки договірної документації на закупівлю вугілля для котелень навчальних закладів та до 25 серпня завершити всі заплановані роботи в навчальних закладах по підготовці їх до навчального року, − звернувся до начальника відділу освіти райдержадміністрації Сергій Джоболда.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x