Серійних «домушників» затримали в Черкасах

Серійних «домушників» затримали в Черкасах

Двоє молодиків «обчищали» черкаські квартири, а награбоване здавали до ломбарду.
Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ГУ НП у Черкаській області.

Про грабіжників дізналися через повідомлення про пограбування квартири, яке надійшло до черкаських правоохоронців о 4 ранку. Заявник повідомив, що коли прийшов додому, то виявив, що вхідні двері до квартири відчинені, зник плазмовий телевізор, ноутбук та декілька ручних годинників на загальну суму близько 12 тисяч гривень.
Зловмисники потрапили у квартиру на другому поверсі через відчинене вікно.

Правоохоронці затримали правопорушників неподалік ломбарду, куди хлопці віднесли викрадений телевізор, за який виручили 1 800 гривень. Ними виявилися черкащани, знайомі сестри потерпілого 19 та 20 років.
Під час огляду у них було вилучено викрадений ноутбук та годинники потерпілого, ряд квитанцій з ломбардів міста, які дають підстави вважати їх причетними до п’яти крадіжок з домоволодінь черкащан. Хлопці зізналися у вчиненому, розповіли, що не працюють. З виручених коштів встигли витратити 100 гривень на цигарки та воду.

Грабіжники затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x