До уваги жителів приватного сектора! Важлива інформація щодо оформлення про субсидії

Відповідно до «Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», затвердженого постановою КМУ від 21.10.1995 № 848 (зі змінами), для нарахування субсидій на запит структурних підрозділів із питань соціального захисту населення у п\’ятиденний строк з дня його отримання подаються відомості про склад зареєстрованих у житлових приміщеннях осіб – житлово-експлуатаційними організаціями.

Проаналізувавши стан виконання запитів на довідки про склад зареєстрованих у житлових приміщеннях осіб, виявлено постійне не надання інформації головами комітетів самоорганізації населення. Центр надання адміністративних послуг також не надає довідки про склад сім’ї із-за відсутності інформації про склад зареєстрованих у житловому приміщенні осіб.

В опалювальний та неопалювальний період для пришвидшення нарахування житлових субсидій переконливо просимо всіх громадян, які проживають в приватному секторі, особисто надавати довідки про склад сім’ї до департаменту соціальної політики Черкаської міської ради за адресами:

-м.Черкаси, бул. Шевченка, 117, каб. 115;
– м.Черкаси, бул. Шевченка, 307, Громадська приймальня

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x