У Золотоніському районі чоловік на пасовищі вирощував коноплі

У Золотоніському районі чоловік на пасовищі вирощував коноплі

Чоловік організував на пасовищі біля села ділянку з рослинами коноплі. Правоохоронці застали його під час обробки рослин. Відкрили кримінальне провадження за статтею 310 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До працівників Золотоніської поліції надійшла оперативна інформація про те, що біля одного з сіл району на пасовищі невідомий вирощує коноплю. Ця інформація знайшла своє підтвердження. Так, прибувши на місце для перевірки інформації, поліцейські виявили 58-річного місцевого жителя, який прополював від бур’яну рослини коноплі.

Під час спілкування чоловік розповів, що рослини на пасовищі він доглядав та вирощував для власного вжитку. Правоохоронці вилучили з ділянки 98 нарковмісних рослин та скерували їх на експертне дослідження.
За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до п\’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x