На Корсунщині затримали чоловіка, який виготовляв наркотики

На Корсунщині затримали чоловіка, який виготовляв наркотики

Наркотичну речовину правоохоронці виявили в його домоволодінні під час санкціонованого обшуку. За такий промисел зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі, інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.

До працівників Корсунь-Шевченківського відділення поліції надійшла оперативна інформація про те, що 27-річний житель одного із сіл району займається виготовленням та вживанням наркотиків.

Інформація знайшла своє підтвердження. Правоохоронці організували та провели санкціонований обшук домоволодіння підозрюваного, під час якого виявили близько 50 грамів смоли канабісу та пакетик з амфетаміном. Виявлені наркотичні речовини спрямували на проведення відповідних експертиз. Як з’ясувалося, зловмисник вже не раз притягувався до кримінальної відповідальності пов’язаної з незаконним виготовленням наркотиків.

За цим фактом Корсунь-Шевченківське відділення поліції відкрило кримінальне провадження за частиною 2 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п\’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x