У Смілі машиніст тепловоза із помічником викрали 385 літрів дизпалива

У Смілі машиніст тепловоза із помічником викрали 385 літрів дизпалива

Смілянські правоохоронці викрили робітників депо, які крали паливно-мастильні матеріали. Ними виявилися 34-річний машиніст тепловозу та його 20-річний помічник. Своїми діями чоловіки нанесли ПАТ «Укрзалізниця» збитків на суму близько 8 500 гривень.

До правоохоронців Смілянського відділу поліції звернулась адміністрація залізничної станції Сміла, яка повідомила, що невідомі особи викрали з тепловозів 385 літрів дизельного палива.

Правоохоронці встановили осіб причетних до крадіжки. Ними виявилися сміляни, робітники депо, 20 та 34 років, які зливали з локомотивів паливно-мастильні матеріали. Для цього вони в одному із вагонів тепловоза організували схованку, де зберігали порожні пластикові каністри ємкістю 35 літрів та шланги, якими скачували солярку. Їх було затримано в той момент, коли чоловіки вже злите паливо складали у вагон. Зі слів підозрюваних стало відомо, що цим промислом вони зайнялись нещодавно. Викрадене планували продати, а кошти розділити та витратити на власні потреби.

Оперативники у зловмисників вилучили та спрямували на дослідження одинадцять 35-літрових каністр із викраденим паливом, одну пусту ємність та 2 шланги з хомутами.

За цим фактом Смілянський відділ поліції вирішує питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x