Черкащанину-наркоділку загрожує до 10 років ув’язнення

Черкащанину-наркоділку загрожує до 10 років ув’язнення

Співробітники Управління протидії наркозлочинності в Черкаській області затримали чоловіка, який виготовляв та реалізовував ацетильований опій на Черкащині. Ним виявився раніше судимий 47-річний місцевий житель. Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За вчинене йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна, інформує Головне управління Національної поліції в Черкаські області.

Під час проведення слідчо-розшукових дій по встановленню осіб, які причетні до незаконного обігу наркотиків, правоохоронці отримали інформацію про те, що 47-річний житель Черкас виготовляє та реалізовує ацетильований опій.

У межах відкритого кримінального провадження, співробітники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Черкаській області спільно з Черкаським відділом поліції провели санкціонований обшук в домоволодінні черкащанина. Під час якого поліцейські виявили близько 4 кілограм вивареної макової соломки та залишки виварених компонентів об’ємом 250 літрів, з яких виготовлявся наркотик. Крім того, виявлено шприц наповнений ацетильованим опієм, використані шприци та посуд, де готували наркоречовину. Речові докази вилучені та направлені для проведення відповідних експертиз. Як з’ясувалося підозрюваний реалізовував власноруч виготовлені наркотики вузькому та перевіреному колу осіб.

За цим фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x