Черкасців запрошують на свято «Молодь.UA»

Черкасців запрошують на свято «Молодь.UA»

24 серпня о 16:00 Черкаська міська рада та Громадська ініціатива \”Місто на \”Че\” запрошують молодих (за паспортом та по духу) на свято \”Молодь.UA\” – відзначення дня народження України на площі ТРЦ \”Хрещатик-Сіті\”. Організатори обіцяють надзвичайно гамірний, веселий, різноманітний та патріотичний вечір у колі родини та друзів.

На \”найменшу\” молодь чекає насичена творча програма – безліч майстер-класів подарують малечі заряд креативу та позитиву! Дітлахи можуть спробувати і аквагрим, і наповнити барвами розмальовки, великі та маленькі, і розписати бандану чи керамічний виріб, і зробити декупаж з картинкою казкових героїв. Тут і дорослі позаздрять! А дитячі творчі колективи будуть наповнювати свято справжніми барвами юності та радості.

Для шанувальників селфі, інстаграму та просто чудових дружньо-сімейних фотографій буде створено справжній рай! Фотозони та надзвичайна жива скульптура надихатимуть на сотні світлин. А у вечері на вас чекають маленькі шедеврибодіарту української та патріотичної тематики, які створять черкаські художники на тілах моделей. Ще один спосіб привітати \”новонароджену\” Україну, а для глядачів – насолода мистецтвом.

На завершення цього неймовірного дня, площу заполонить українська музика. Акустична програма від Святослава Бойка, музичний сет від DjTapolsky та пісні черкаських гуртів \”Сонце в кишені\”та \”L.A.\”наповнять День народження України незабутніми ритмами, мелодіями та словами. І, нарешті, феєю-хрещеною, неймовірною ведучою усього свята буде чарівна Світлана Білокінь.

І це далеко не все, чим дивуватимуть вас у День Незалежності, тож приходьте та переконайтеся самі – наповнюйте серця молодістю та любов\’ю, і даруйте найщиріші побажання Україні!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x