Рятувальники Черкащини здійснили роз\’яснувальний рейд

Рятувальники Черкащини здійснили роз\’яснувальний рейд

Черкаські рятувальники роз`яснили громадянам правила під час відвідування лісопаркової зони, нагадали правила безпеки при виявленні ВНП, йдеться у повідомленні Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області.

11 серпня «озброївшись» інформаційними листівками співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області вирушили в профілактичний рейд, та провели інформаційно-просвітницьку роботу серед мешканців міста щодо дотримання правил пожежної безпеки під час відвідування лісопаркової зони. Під час рейду рятувальники роз’яснили громадянам, які відпочивали в паркових зонах, що у період спекотної погоди, що має пожежонебезпечний характер, забороняється розводити багаття у лісах, заїжджати транспортом на територію лісового фонду, палити та кидати непогашені сірники, недопалки, самовільно спалювати рослини та їх залишки.

Також фахівці ДСНС наголосили громадянам , які чекали свого автобуса на зупинках міста на тому, що потрібно бути обачними при проведенні осінньо-польвих робіт. Адже непоодинокими є випадки коли на власних присадибних ділянках та городах громадяни знаходять міни, снаряди, гранати, бомби часів Великої Вітчизняної Війни. Рятувальники майже чи не щодня виїжджають на знешкодження різних боєприпасів.

Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій нагадали місцевим жителям, що при виявленні підозрілої знахідки потрібно негайно повідомити до Служби порятунку за телефоном «101». Під час спілкування з жителями міста Черкаси інспектори ДСНС вручили їм листівки, в яких зазначені основні правила безпеки на дану тематику.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x