Сигнаївський хор виступив на фестивалі «Серпневий заспів – 2017»

Сигнаївський хор виступив на фестивалі «Серпневий заспів – 2017»

Із 11 по 13 серпня 2017 року в Чорноморську проходив ХІ-ий Всеукраїнський фестиваль української народної пісні «Серпневий заспів – 2017». Цього року в заході взяли участь 35 аматорських колективів із 10 областей України. Шполянщину достойно представили учасники хору «Родина» Сигнаївського навчально-виховного комплексу. Відрадно, що учнівський хор «Родина» увійшов до складу гала-концерту. Та цьому передували три творчі дні фестивалю. Про це «https://novadoba.com.ua/index.php» дізналася в Шполянській РДА.

У перший день співаки Шполянщини подарували слухачам дві пісні патріотичного спрямування, на другий день народну пісню у сучасному аранжуванні, а 13 серпня учениця 10-го класу Сигнаївського НВК Альона Черевко взяла участь та здобула блискавичну перемогу в конкурсі краси та таланту «Південна врода». Дефіле-презентація автентичного народного костюму свого краю, пісня «Не метелиця лугом стелиться…» у виконанні нашої юної землячки не залишили байдужими не лише журі фестивалю, а й глядачів.

Бурхливими оплесками всі присутні вітали молоду, вродливу і талановиту шполяночку Альону Черевко.
Делегація зі Шполянщини завітала на фестиваль не з пустими руками. В якості подарунків стали запашний коровай, лялька-мотанка від шполянської майстрині Інни Вовк, корзина достатку та смачні вироби від торгової марки «Жайвір». Організатори ж фестивалю нагородили всіх учасників дипломами та пам’ятними призами за краще виконання творів Штельмаха.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x