У Корсуні-Шевченківському двоє наркозалежних обікрали бабусю

У Корсуні-Шевченківському двоє наркозалежних обікрали бабусю

Двоє мешканців Корсуня-Шевченківського обікрали підсобне приміщення пенсіонерки. Їх затримали під час спроби здати викрадені дві бензопили в пункт прийому металобрухту. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час відпрацювання території Корсунь-Шевченківського району до оперативників надійшла інформація про те, що двоє невідомих намагаються здати до пункту металобрухту будівельний електроінструмент. Дана інформація знайшла своє підтвердження.

Біля одного із приймальних пунктів працівники кримінальної поліції району виявили двох 38-річних наркозалежних місцевих жителів. Під час поверхневого огляду у них виявили дві бензопили. Чітко пояснити походження інструменту вони не змогли. Правоохоронці з’ясували, що речі належать 84-річній мешканці одного із сіл району.

Наразі Корсунь-Шевченківським відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Викрадені речі вилучено та повернуто законній власниці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x