В Умані поліція провела оперативно-профілактичне відпрацювання

В Умані поліція провела оперативно-профілактичне відпрацювання

Співробітники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУНП спільно з працівниками батальйону поліції особливого призначення, співробітниками Черкаського та Смілянського відділів поліції, провели оперативно-профілактичне відпрацювання території міста Умань та Уманського району. Такі заходи спрямовані на покращення криміногенної обстановки, зниження рівня аварійності, підтримання публічної безпеки і порядку. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час відпрацювання задокументовано 16 порушень Правил дорожнього руху, у тому числі 9 фактів керування транспортом у нетверезому стані, виявлено 1 автомобіль, що експлуатується з номерними знаками, що йому не належать, а також 1 факт перевезення наркотичної речовини.

Так, в Умані за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «БМВ 316» під керуванням 28-річного місцевого жителя. Під час перевірки документів на транспортний засіб, звірки ідентифікаційних номерів вузлів та агрегатів з даними інформаційно-пошукової системи було встановлено, що номер кузова не співпадає з базою даних поліції та номерний знак не належить даному транспортному засобу. Автомобіль доставлено до Уманського відділу поліції.

Цього ж дня в місті Умань за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «ВАЗ 21093» під керуванням 47-річного уманчанина. Під час перевірки документів співробітники звернули увагу, що водій знервований та поводиться підозріло. Після чого правоохоронці провели поверхневий огляд транспортного засобу та у водійській дверці виявили та вилучили медичний шприц об’ємом 5 мл до половини заповнений ацетильованим опієм.

На місце викликано слідчо-оперативну групу поліції, автомобіль доставлено до Уманського відділу поліції. По вказаним фактах триває перевірка та вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x