Корсунські обранці ухвалили низку програм

Корсунські обранці ухвалили низку програм

Днями відбулося засідання 20-ї сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання, яку провів заступник голови районної ради Петро Пустільнік. На розгляд сесії внесли 80 питань, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради. Про це «Нова Доба» дізналася в Корсунь-Шевченківській РДА.

У ході роботи сесії ухвалено рішення про затвердження низки програм: фінансування ремонту доріг державного значення, які проходять територією Черкаської області на 2017−2018 роки; збереження об’єктів і майна державної власності, технічний стан яких потребує вжиття невідкладних заходів на 2017−2018 роки; організації гарячого харчування учнів 1−4 класів загальноосвітніх навчальних закладів району на 2017−2018 навчальний рік.
Під час розгляду питання щодо змін до районного бюджету на 2017 рік думки депутатів розділилися. У частині міжбюджетних трансфертів із Державного бюджету зміни були підтримано, а ті, що стосувалися розподілу коштів від перевиконання дохідної частини загального фонду, не погодили та запропонували доопрацювати дане питання і винести на позачергову сесію районної ради.

Рішенням сесії встановлено додаткові пільги за навчання у Корсунь-Шевченківській дитячій школі мистецтв ім. К.Г.Стеценка; затверджено Положення про порядок та умови виплати матеріальної допомоги громадянам за рахунок коштів районного бюджету; Статут, структуру та чисельність комунального закладу Корсунь-Шевченківської районної ради «Фізкультурно-оздоровчий спортивний клуб «Колос».

Крім того, депутати заслухали, обговорили та підтримали питання про передачу майна районної комунальної власності, про надання згоди на передачу майна районної комунальної власності, звіти постійних комісій районної ради з питань планування, бюджету та фінансів, з питань охорони навколишнього середовища, врегулювання земельних відносин, агропромислового комплексу та соціального розвитку села; звіт про роботу районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за І півріччя 2017 року; звіт директора Корсунь-Шевченківської дитячо-юнацької спортивної школи про роботу за 2016−2017 навчальний рік. Внесено зміни до ряду програм, що перебувають на контролі в районній раді.

Депутати не підтримали повторно внесені рішення про надання згоди на переведення на альтернативні види палива об’єктів районної комунальної власності та затвердження 36 технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Розглянувши питання порядку денного, сесія завершила свою роботу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x