ПриватБанк зможе відновити роботу в Криму, коли з\’являться юридичні підстави і чіткі інструкції

ПриватБанк зможе відновити роботу в Криму, коли з\’являться юридичні підстави і чіткі інструкції

ПриватБанк зможе відновити роботу своїх відділень у Криму після чіткого визначення правового статусу банку на території Кримської республіки. Про це заявила прес-служба найбільшого українського банку. Як наголошується в заяві, на сьогоднішній день банк тимчасово припинив роботу своїх відділень і всі операції з рахунками клієнтів внаслідок невизначеності юридичного статусу банківської системи півострова.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ПриватБанку.

«На сьогоднішній день юридично філії українських банків не можуть працювати на іноземній території, якою Російська федерація оголосила Республіку Крим, – йдеться в повідомленні прес-служби. – Для того, щоб ми змогли й надалі виконувати свої зобов\’язання перед нашими українськими вкладниками, необхідно отримати інструкції від Національного Банку України та ознайомитися з правилами та умовами роботи банківських установ на території Республіки Крим. Банки – це організації, вся діяльність яких заснована на інструкціях, регламентах і процедурах. Ми не можемо працювати без інструкцій та правових підстав. Ми просимо вибачення у наших клієнтів і докладаємо усіх зусиль, щоб зрозуміти, як працювати в нових умовах».

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 18,9 мільйонів рахунків фізичних осіб та 538 тисяч корпоративних клієнтів та приватних підприємців. За даними на 1 січня 2014 року, активи банку становлять 214,5 млрд грн, капітал 20,3 млрд грн, чистий прибуток банку за 2013 рік – 1, 873 млрд грн. У регіональній мережі банку працює 3 376 філій і відділень, понад 8 600 банкоматів, 13 748 терміналів самообслуговування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x