У Каневі проведуть військово-патріотичний вишкіл для всіх охочих

У Каневі проведуть військово-патріотичний вишкіл для всіх охочих

З метою формування патріотичного духу серед місцевого населення та пропаганди здорового й спортивного способу життя громадська організація «Канівська спілка учасників АТО» проводитиме в місті військово-патріотичний вишкіл. Захід проходитиме в міському парку на набережній Дніпра з 19 по 22 серпня. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

Для проведення вишколу запрошені представники спілок бійців АТО Черкаської, Вінницької, Запорізької, Житомирської та Київської областей. Програма проведення заходу передбачає освоєння техніки безпеки при поводженні зі зброєю, тактичної медицини, військової топографії, тактичної підготовки, вогневої підготовки, рукопашного бою, спецтактики тощо.

Окрім того, для учасників проводитимуться спортивні змагання з армреслінгу, гирьового спорту, підтягування на перекладині, віджимання, перетягування канату, волейболу тощо. Цікаве дозвілля учасників вишколу передбачає також вечір знайомств біля багаття, концертну програму та вільне спілкування.

ГО «Канівська спілка учасників АТО» запрошує всіх охочих та сміливих пройти військово-патріотичний вишкіл. Урочисте відкриття заходу відбудеться 19 серпня о 13-00 на набережній річки Дніпро.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x