КП «Черкасиводоканал» розвиває додатковий напрям нецентралізованого водопостачання

КП «Черкасиводоканал»  розвиває додатковий напрям нецентралізованого водопостачання

Відомо, черкаське комунальне підприємство, що подає воду до житлових будинків містян, вже не перший рік пропонує споживачам ще й альтернативне водопостачання, а саме — артезіанську доочищену питну воду. Придбати її можна в пункті продажу при наявності особистої тари, або через спеціальні автомати, яких було встановлено вже кілька.

Проте у зв’язку зі збільшенням попиту на артезіанську воду, КП «Черкасиводоканал» ухвалило рішення розвивати додатковий напрям реалізації нецентралізованого водопостачання в тару споживача (об’ємом 18.9 л). Для цього підприємством придбано пневматичну лінію розливу EcotronicWFC 110-H, потужність якої 120 бутлів на годину. Як розповіли на підприємстві, процес розливу питної води складається з наступних етапів:
в автоматичному режимі відбувається дезінфекція бутля з послідуючим промиванням питною водою. Промивка виконується як в середині, так і зовні. Після ж ємність направляється у відсік для стікання залишків води. Завершальним етапом є наповнення бутля доочищеною питною водою.
Наявність такої установки на підприємстві дозволить забезпечити більше споживачів якісним продуктом, вважають на комунальному підприємстві.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x