У Черкасах затримали озброєного грабіжника

У Черкасах затримали озброєного грабіжника

26-річний чоловік у Черкасах за допомогою зброї пограбував місцевого жителя. Його затримано згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито ряд кримінальних проваджень. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Напередодні до Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від 25-річного черкащанина про грабіж. Молодик розповів правоохоронцям, що біля одного із нічних розважальних закладів міста невідомий зірвав з його шиї золотий ланцюжок та почав тікати. Потерпілий хотів наздогнати нападника та повернути свою річ, але невідомий чоловік дістав пістолет, здійснив постріл в його бік і зник у темряві.

Пошуками нападника зайнялися працівники кримінальної поліції Черкаського відділу. В ході слідчо-оперативних заходів по кримінальному провадженню підозрювану особу було встановлено – ним виявився 26-річний черкащанин. Молодого чоловіка затримали на вулиці в місті. Під час поверхневого огляду поліцейські при ньому виявили 9-мм пістолет Макарова зі спеціальною різьбою для кріплення глушника та набої. Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні підозрюваного правоохоронці виявили 9-мм набої.

За словами т.в.о. начальника Черкаського відділу поліції Володимира Валового речові докази вилучені та направлені на дослідження. Зловмисника затримано згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та з ним працюють слідчі. За даним фактом відкриті кримінальні провадження за статтями 186 (Грабіж) та 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Особа перевіряється на причетність до ряду інших кримінальних правопорушень на території міста та області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x