На золотоніському підприємстві тренувалися рятувальники

На золотоніському підприємстві тренувалися рятувальники

17 серпня на промисловому майданчику Золотоніського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів відбулися тренувальні навчання. Співробітники Золоніського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області ліквідували умовне загорання мастила, яке вилилося з пошкодженого резервуара. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Для перевірки знань обслуговуючого персоналу провели перевірочне заняття з проведення евакуації. Добровільна пожежна дружина продемонструвала свої навички експлуатації первинних засобів пожежогасіння та залучення об’єктової пожежної техніки.

Рятувальники, які оперативно прибули на місце події, відпрацювали кілька спеціальних вправ. По-перше, вони вдосконалили свої навички користування апаратами на стиснутому повітрі, за допомогою яких працюють у зоні задимлення. По-друге, в умовах сильного задимлення, вони провели розвідку, та, визначивши тактичну побудову для гасіння умовної пожежі, провели пінну атаку.

Навчання були максимально наближені до реальності, персонал закладу та рятувальники у відповідності до планів взаємодії чітко відпрацювали спільні дії. Загалом для навчання було залучено 1 одиницю спецтехніки та 6 осіб особового складу райвідділу ДСНС.

– Такі навчання мають важливе значення для фахівців рятувальної справи, адже саме здобуті навички та знання в умовах виникнення реальної надзвичайної події допоможуть реагувати оперативно та впевнено, – зазначив начальник 8-ої державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС у Черкаській області Віталій Ярема.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x