Максим Михлик прокоментував факт оголошення підозри членам виборчої комісії

Максим Михлик прокоментував факт оголошення підозри членам виборчої комісії

Голова Черкаського обласного відділення кву Максим Михлик прокоментував оголошення про підозру членам обласної виборчої комісії. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Нагадаємо, поліція повідомляє, що вони намагались сфальсифікувати результати виборів шляхом внесення недостовірних відомостей до виборчих документів від 4 листопада 2015 року.

Максим Михлик прокоментував факт оголошення підозри членам виборчої комісії «Це дуже важливо. Адже це фактично визнання умисного злочину і назва конкретних виконавців. Такого в Україні (на такому рівні) ще не було. Пройшло вже майже 2 роки і традиційно можна було очікувати, що справу поховають. Але таке рішення – це надзвичайно неочікуваний і позитивний сигнал.

Я не очікую швидких рішень, оголошення замовників і покарання винних вже завтра. Але тепер я впевнений, що справа рухається, слідство працює і воно на вірному шляху. Загалом і замовників можна вирахувати: достатньо лише визначити кому дана махінація була вигідна і подивитись на прізвища, які ставали депутатами у разі вдалого фальсифікування.

В будь-якому разі це гарний меседж для імовірних фальсифікаторів на майбутніх виборах. КВУ продовжує уважно слідкувати за перебігом подій у цьому, принциповому для нас питанні» – зазначив Голова Черкаського обласного відділення кву Максим Михлик.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x