Черкащани – бронзові призери Кубка України з пожежно-прикладного спорту

Черкащани – бронзові призери Кубка України з пожежно-прикладного спорту

З 17 до 18 серпня на базі спорткомплексу Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС у Хмельницькій області відбувся Кубок України із пожежно-прикладного спорту, присвячений 26-й річниці Незалежності України. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля.

Цього року за право називатися найсильнішими в пожежно-прикладному спорті змагалися 17 команд з регіонів України та вищих навчальних закладів структури ДСНС. Усього 152 спортсмени-рятувальники.

У бойовому розгортанні від мотопомпи представники ЧІПБ вибороли третє місце.

Дисципліна ця – командна і вважається найбільш наближеною до реальних умов роботи під час ліквідації пожеж. Оцінювання відбувалося за такими показниками: швидкість, влучність і злагодженість роботи збірної. За умовами дисципліни спершу спортсмени після стартового сигналу здійснюють бойове розгортання від мотопомпи, прокладають рукавну лінію і подають воду з двох стволів по спеціальних мішенях. Дисципліна передбачає дві спроби.

Загалом у командному заліку збірна інституту з пожежно-прикладного спорту посіла третє місце.

Склад команди:

– викладач кафедри спеціальної та фізичної підготовки ст. лейтенант с. ц. з. Арсен Іпієв;
– курсанти 5-го курсу: Ярослав Дрожин, Олексій Прокоф’єв, Дмитро Шукшин;
– курсанти 2-го курсу: Юрій Кравченко, Хлібодар Владислав, Олексій Хижняк, Даніїл Вєсєлов;
– курсант першого курсу Владислав Блонський.

Тренери команди – старші викладачі кафедри спеціальної та фізичної підготовки ЧІПБ Олександр Будник, та Іван Мигаленко. Старший тренер – заступник завідувача цієї ж кафедри Валентин Бузько.

Також на змаганнях випускник інституту 2017 року Максим Шинкаренко (Київська область), випускник 2016 року Богдан Чабан (м. Київ), курсанти ЧІПБ Олексій Прокоф’єв та Владислав Хлібодар отримали посвідчення майстра спорту України з пожежно-прикладного спорту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x