У Каневі загорівся «ВАЗ», а на Христинівщині – вантажівка «МАН»

У Каневі загорівся «ВАЗ», а на Христинівщині – вантажівка «МАН»

Упродовж доби рятувальники Черкащини ліквідували 3 пожежі автомобілів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

18 серпня о 11:58 на пункт зв’язку Канівської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про загорання автомобіля «ВАЗ». Подія виникла на вулиці Олега Кошового під час руху автомобіля. Власниця автівки одразу сповістила про загорання до Служби порятунку «101». Спроби за допомогою вогнегасників ліквідувати загорання успіху не мали. На боротьбу з вогнем оперативно прибули канівські рятувальники, які вже через 10 хвилин повністю ліквідували пожежу. Вогнем знищено моторний відсік, капот та акумулятор.

У Каневі загорівся «ВАЗ», а на Христинівщині – вантажівка «МАН» О 15:21 пожежні Христинівської пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу, яка сталася в моторному відсіку вантажівки «МАН» біля села Вільшанка на автодорозі Стрий-Кіровоград-Знам’янка. Загорання також помітив власник, який побачив, як з-під капоту почав виходити густий дим.

Цього ж дня о 18:38 на автодорозі Орадівка-Мошни біля села Антонина загорівся вантажний автомобіль «FAV». Загорання о 19:10 ліквідував черговий караул Монастирищенської пожежно-рятувальної частини.

За попередніми даними, в усіх випадках причина пожежі – коротке замкнення електропроводки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x