На мосту через Дніпро продовжують заливати монолітну плиту

На мосту через Дніпро продовжують заливати монолітну плиту

На мосту через річку Дніпро на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань км 23+068 біля Черкас будівельники підрядної організації ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ» вночі 21 серпня продовжили роботи із заливання монолітної бетонної плити. Про це «Нова Доба» дізналася в САД у Черкаській області.

Щоб не створювати незручності для водіїв, керівництво Служби автомобільних доріг у Черкаській області ухвалило рішення щодо проведення процесу заливки монолітної бетонної плити на мосту переважно у вечірній та нічний час.
Уже забетоновано вісім прогонів мосту, які повністю очищені від старого бетонного покриття. Завершено роботи із армування прогонових будов мосту по правому проїзду. У ніч на 22 серпня роботи з влаштування бетонної монолітної плити продовжаться на підході до мосту зі сторони Черкас.

Окрім того, між плитами на мосту сьогодні розпочався монтаж першого деформаційного шва «Maurer D80», які днями надійшли до Черкас від німецького виробника. Також тривають роботи із закріплення бордюрного каменю та очищення ферм мосту і його металевих конструкцій від старої фарби та іржі.

Як повідомлялося, для забезпечення технології виконання робіт, автомобільного сполучення та роботи технологічного транспорту, розпорядженням голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка запроваджено графік проїзду легкових автомобілів, вантажного автотранспорту повною масою до 5 тонн та рейсових автобусів на період ремонту мосту.
Рух по мосту для вищевказаних транспортних засобів буде здійснюватися у спеціально відведений час:
– з 6.00 до 9.00,
– з 16.00 до 19.00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x