Низку програм затвердили кам’янські депутати

Низку програм затвердили кам’янські депутати

18 серпня 2017 року в залі засідань Будинку рад голова районної ради Сергій Сундуков провів пленарне засідання 22-ої сесії районної ради. На початку пленарного засідання заслухано інформацію начальника Кам’янського об\’єднання Державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Черкаській області Ольги Крамар про сплату податків орендарем земель ТОВ «АПК Сервіс» (керівник Шкляренко К.С.). Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.
Також заслухали звернення педагогічних працівників та батьківського комітету Тимошівської ЗОШ І−ІІІ ст., щодо діяльності директора школи Юрія Погорілого. Це звернення направлено для розгляду відділом освіти райдержадміністрації для прийняття відповідних заходів.

Потім депутати приступили до розгляду питань порядку денного. Серед них: звіт начальника фінансового управління райдержадміністрації Ольги Гвоздик про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року; звіт начальника відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Лєни Тіхонової про виконання програми економічного і соціального розвитку району за І півріччя 2017 року; внесення змін до районного бюджету; затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення; прийняття цілісного майнового комплексу в районну комунальну власність та інші.

Одноголосно депутати затвердили такі програми, як: підтримка військовослужбовців військової служби за контрактом, які уклали контракт у 2017 році, та членів їхніх сімей; функціонування Кам’янського сектору обслуговування громадян Чигиринського об’єднаного управління Пенсійного фонду України на 2017 рік.

Також рішенням сесії підтримано низку змін і доповнень до районних галузевих програм.

Окрім того, депутати надали згоду на відкриття та збереження мережі класів з чисельністю учнів 4 особи в 11 класах сільських загальноосвітніх шкіл району з поправкою щодо прийняття відповідних рішень сільськими радами щодо співфінансування.

На сесії затвердили план роботи районної ради на ІV квартал 2017 року.

Наприкінці роботи сесії депутати підтримали звернення депутатів Черкаської обласної ради до голів районних рад, міських, сільських, селищних голів, депутатів усіх рівнів Черкаської області щодо вирішення питання порушення міжпосадових співвідношень у розмірі оплати кваліфікованої і некваліфікованої праці працівників галузі охорони здоров’я.

Пропозиції, висловлені депутатами районної ради при обговоренні питань порядку денного, враховано при прийнятті відповідних рішень.

На завершення директор РКП «Кам’янський водоканал» Анатолій Висоцький проінформував присутніх про стан робіт щодо будівництва нових очисних споруд.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x