Загиблих при виконанні обов’язків правоохоронців вшанували у Черкасах

Загиблих при виконанні обов’язків правоохоронців вшанували у Черкасах

22 серпня в Україні визначено Днем пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків. Традиційно, сьогодні вшанування пам’яті працівників органів внутрішніх справ відбулося біля пам’ятного знаку ГУНП в Черкаській області, де зібралися керівники Управління, колеги-правоохоронці, близькі і родичі загиблих. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Присутні висловили глибоку вдячність усім, хто не вагаючись, віддав своє життя, залишившись вірним Присязі та своєму народу.

Начальник поліції Черкащини Валерій Лютий звернувся до родичів загиблих поліцейських зі словами скорботи та вдячності за те, що виховали відважних, мужніх, справжніх правоохоронців, які, на жаль, загинули при виконанні службових обов’язків, залишаючись вірними Присязі та закликав вшанувати полеглих хвилиною мовчання.

Загиблих при виконанні обов’язків правоохоронців вшанували у Черкасах Зі словами співчуття до присутніх звернувся заступник голови – керівник апарату Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Овчаренко та закликав вічно пам’ятати про подвиг, який здійснили правоохоронці, поклавши власні життя, залишаючись вірними своєму народові.

В пам\’ять про колег, життя яких забрали злочинці, провели молебень за упокій душі померлих, після якого у небі відзвучали постріли салюту шани та відбулося покладання квітів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x