Гороскоп від «Доби»

Гороскоп від «Доби»

Козеріг. Починайте нову для себе справу. Це проявить ваші приховані таланти. Дійте планомірно, розумно ризикуйте – і ваш успіх не за горами.

Водолій. Сьогодні з’явиться можливість покращити матеріальне становище. Спробуйте змінити свій звичний вид діяльності.

Риби. Сприятливий день для вирішення фінансових питань. Проявляйте ініціативу вупрофесійній сфері.

Овен. Прийдуть бажані свобода та самостійність. Нічим не ризикуйте, ви і без того здатні закласти міцний фундамент майбутнього благополуччя.

Тілець. Зніміть з себе зайвий тягар відповідальності, особливо матеріальної. І не проявляйте особливої ініціативи в роботі: це призведе тільки до втрат і збитків.

Близнюки. Сьогодні ризик може бути невиправданим – втратите все в одну мить. Прийміть близьких з усіма їх перевагами і недоліками.

Рак. Випробуйте свою долю в мережі: віртуальне спілкування може завершитися шлюбом. Вам більше личить бути сімейною людиною, а не самотнім.

Лев. Сьогодні знайдете партнерів у справах або покровителів. Віддайтеся роботі.

Діва. Проявіть цього дня гнучкість, знайдіть свій підхід до вирішення справ. Високих результатів досягнете завдяки своїй завзятості і працьовитості.

Терези. Налаштуйтеся на найважливішу справу. Вирішальний момент для справ щодо підвищення освіти, юридичних і закордонних питань, а також для близьких взаємин.

Скорпіон. Сьогодні ймовірні проблеми з хребтом і суглобами. Вам будуть корисні помірні фізичні навантаження. Відвідайте басейн, займіться фітнесом.

Стрілець. Не виключено, що старі партнери, інтриги заздрісників і суперників будуть гальмувати початок нових проектів. Слід ще раз переглянути свої плани і задуми.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x