Вихованці санаторію побували у кінологічному центрі

Вихованці санаторію побували у кінологічному центрі

Діти, які перебувають в Черкаському санаторії на оздоровленні, мають змогу регулярно відвідувати Кінологічний Центр та знайомитися ближче з роботою поліцейських-кінологів. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Вихованці санаторію побували у кінологічному центрі Вкотре поліцейські кінологи створили для дітей свято. Правоохоронці зі своїми службовими псами влаштували для дітей справжнє видовище. Діти з цікавістю спостерігали, як службові собаки допомагають правоохоронцям у нелегкій справі –боротьбі зі злочинністю. Чотирилапі долали смугу перешкод, виконували спеціальні команди інструкторів, шукали по сліду та затримували умовного правопорушника, визначали місце, в якому були сховані кінологами речі та заборонені предмети.

Вихованці санаторію побували у кінологічному центрі Крім того, гості мали змогу ознайомитися з історією створення кінологічної служби на Черкащині, сучасними завданнями та викликами, які стоять перед правоохоронцями.

Після показової частини діти ближче знайомилися з собаками. Також дітлахи приміряли на себе амуніцію, що використовують кінологи для тренування собак.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x