«Що більше влада тисне, то більше вона нас об’єднує», – Анатолій Гриценко у Черкасах говорив про можливість перевиборів в Україні – Р

«Що більше влада тисне, то більше вона нас об’єднує», – Анатолій Гриценко у Черкасах говорив про можливість перевиборів в Україні – Р

Учора у Черкасах відбулася прес-конференція голови координаційної ради партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценко та члена Ради партії «Рух нових сил» Давіда Сакварелідзе. Вони оголосили про об’єднання своїх політичних сил заради створення спільної платформи для нових реформ в Україні та представлення жителям країни нової альтернативної влади, інформує власний кореспондент «Нової Доби».

– Активна фаза співпраці розпочалася із березня. Проблем із об’єднанням і роботи штабів не виникало, а щодо кадрів, то в нас існує жорстока система фільтрів перевірки людей, які бажають долучитися до нашої роботи, – наголосив Давід Сакварелідзе.

Своєю чергою Анатолій Гриценко зауважив, що це об’єднання діє на виперед дострокових виборів в Україні, оскільки ситуація в країні просто таки їх потребує.

– Досторокві вибори – це план швидкої реабілітації України, і м його маємо, і маємо бажання та ресурс його втілювати у життя і працювати на благо нашої Батьківщини, щоб вирішити ті проблеми, які нині не дають спокою усій країні, – зазначив Анатолій Гриценко.

Відтак, новостворене об’єднання запрошує до співпраці тих колег із політичної ниви країни, які готові заради України піти на складні рішення та нелегку працю із налагодження роботи усіх владних структур з нуля.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x