На Черкащині за порушення правил перевезення вантажів оштрафували двох підприємців

На Черкащині за порушення правил перевезення вантажів оштрафували двох підприємців

Золотоніська місцева прокуратура виявила порушення перевізниками вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», Правил проїзду великогабаритних та великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Прокуратура повідомляє про невнесення плати за проїзд автомобільними дорогами загального користування великоваговим транспортним засобом.

З метою поновлення порушених інтересів держави прокуратура скерувала до суду дві позовні заяви про стягнення плати за проїзд автомобільними дорогами загального користування великоваговим транспортним засобом на загальну суму 30 тис. грн.

За результатами розгляду вищевказаних позовних заяв прокуратури Черкаським адміністративним судом їх задоволено в повному обсязі та стягнуто з одного підприємця плату за проїзд автомобільними дорогами загального користування великоваговим транспортним засобом в розмірі 12,7 тисяч грн, що еквівалентно 435 євро, в дохід Державного бюджету України, а з іншого –16,5 тисяч гривень, що еквівалентно 608 євро.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x