Чигиринські депутати розглянули зміни до районного бюджету

Чигиринські депутати розглянули зміни до районного бюджету

22 серпня 2017 року голова районної ради Валентина Алєксєєвець провела чергове пленарне засідання сесії районної ради. У роботі сесії взяли участь депутат Черкаської обласної ради Павло Захарцев, начальник управління транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового комплексу Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Чубань, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, підприємств, установ і організацій, міський та сільські голови району.
На порядок денний виносилися 8 питань. Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

Розпочали роботу депутати з розгляду питання про хід виконання районної програми «Питна вода» на 2006−2020 роки, по якому проінформувала головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Ірина Куць.
Разом із тим було заслухано інформацію заступника начальника фінансового управління райдержадміністрації Сергія Биця з питання внесення змін до районного бюджету на 2017 рік.

У свою чергу депутати затвердили технічну документацію з грошової оцінки земельних ділянок та розмір плати за навчання в районній дитячій музичній школі, підтримали звернення депутатів Монастирищенської районної ради до Уряду країни з приводу відхилення проекту Закону України «Про порядок утворення, ліквідації районів, встановлення і зміни їх меж» та погодили звернення депутатів Чигиринської районної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо земельної децентралізації. Також народні обранці продовжили роботу тимчасової комісії районної ради з обстеження стану автомобільних доріг в Чигиринському районі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x