У Золотоноші грабіжник вкрав з магазину гроші і продукти

У Золотоноші грабіжник вкрав з магазину гроші і продукти

Раніше судимий 32-річний житель Золотоноші вирішив пограбувати магазин. Злодія затримано, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це “Нова Доба” дізналася в ГУНП в Черкаській області.

До чергової частини Черкаського районного відділення поліції зателефонувала 35-річна продавчиня магазину та повідомила про грабіж. Схвильована жінка розповіла поліцейським, що вже збиралась закривати магазин. В середині нікого не було, прикривши вхідні двері збиралася додому. В приміщення непомітно зайшов невідомий, біля каси взяв 500 гривень та продукти харчування. Коли продавець його помітила, почала кричати, чоловік штовхнув жінку. Вона впала, а зловмисник в цей момент з викраденим вибіг з магазину.

Слідчо-оперативна група, що виїхала за викликом, отримала опис зловмисника та затримала його через 10 хвилин неподалік магазину з викраденим. Ним виявився раніше судимий 32-річний житель Золотоноші. Підозрюваний був в стані алкогольного сп’яніння. З його слів стало відомо, що він хотів ще випити оковитої, тому і вчинив кримінальне правопорушення. Побачив, що магазин не зачинений. Спочатку продавця не помітив, а коли вона почала кричати штовхнув її і втік.

Речові докази вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження частино 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України Чоловіку оголошено про підозру і загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x