Роман Бондарчук з програмою «Stand Up Magic Show Ілюзіоніст»

Роман Бондарчук з програмою «Stand Up Magic Show Ілюзіоніст»

Найпопулярніший ілюзіоніст України Роман Бондарчук вирушає у Всеукраїнський тур.

Не пропустіть! На численні прохання глядачів! Вперше в Черкасах, в рамках Всеукраїнського туру, найпопулярніший ілюзіоніст України Роман Бондарчук представить неперевершену програму «Stand Up Magic Show Ілюзіоніст».

У програмі «Stand Up Magic-Show Ілюзіоніст» ви побачите: зникнення людей, читання думок, небезпечні фокуси, романтичні міражі, левітація предметів, ексклюзивні трюки з картами, гарячі предмети і фокуси з грошима. А також, легендарний номер самого Гаррі Гудіні – «Звільнення з скрині»! Гучний номер «Російська Рулетка» і заворожуюча постановка «Тіні», стануть найнеймовірішими і напруженими виступами, які ви бачили в своєму житті! Роман пройде крізь сталевий лист, а випадкова глядачка буде літати.

Не обійдеться і без сюрпризів. У цей вечір відбудеться прем\’єра номеру \”Проколювання\”, в якому Роман Бондарчук ризикне своїм життям. Тепер ще більше чудес і дивних номерів, що б вас здивувати.

Замовлення, доставка та бронювання квитків за телефоном: (093) 295-70-01.

А так само в касі «Бюро Добрих Послуг» (Будинок торгівлі, 1 поверх) і за тел.: (0472) 56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32.

Дата: 12 вересня 2017, 18:00
Де: Обласна філармонія, вул. Хрещатик, 196
Ціна – від 50 до 350 грн
Роман Бондарчук з програмою «Stand Up Magic Show Ілюзіоніст»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x