Відмити руки після городу допоможуть ревінь і лимонна кислота

Відмити руки після городу допоможуть ревінь і лимонна кислота

Скільки разів ви обіцяли собі працювати в городі виключно в рукавичках, щоб зберегти руки від в’їдливого бруду, але… тонкі медичні рукавички легко рвуться, а в щільних господарських працювати незручно. Відмити руки після роботи на городі зазвичай дуже складно. Пропонуємо вам кілька порад, як полегшити цю процедуру.

Усі чудово знають, що для збереження чистоти нігтів перед роботою в городі необхідно пошкребти вологе мило. Крім цього можна нанести рідке мило на кисті і дати йому висохнути, але після цієї маніпуляції виконувати необхідно тільки сухі роботи, або ж одягати медичні рукавички.

Якщо бруд вам вдалося змити, але шкіра рук залишилася темною – її можна відбілити перекисом водню або лимонною кислотою. Звичайно, ця процедура агресивно впливає на ваші руки: шкіра пересихає, і на ній можуть з’явитися світлі плями (вони з часом минають, але все ж). Після такого відбілювання обов’язково необхідно нанести на руки жирний крем.

Добре відчистити шкіру допоможе і листя ревеню – для цього його необхідно ретельно розім’яти в руках. Після робіт із кущиками помідорів в’їдливі плями на руках допоможуть відтерти плоди червоної бузини.

Можна зробити маски, які добре відбілюють шкіру. Наприклад, половину бруска дитячого мила натріть на тертці або постругайте ножем і залийте половиною склянки теплої води. Потім розчиніть мило і збийте до утворення піни. Додайте дві таблетки гідропериту і перемішайте. Суміш нанесіть на шкіру рук на двадцять хвилин. Змийте теплою водою і на злегка вологі руки нанесіть живильний крем.

Маска з картоплі – ще один простий спосіб відновити шкіру рук. Відваріть одну–дві картоплини в шкірці, розімніть в однорідну масу і влийте трохи молока. Цією масою змастіть руки і залиште на півгодини. Робити таку маску бажано через день.

Маска з сирої картоплі готується ще швидше, але її потрібно тримати на шкірі рук не менше години. Сиру картоплю натерти і кашкою покласти на шкіру рук. Через годину змивати теплою водою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x