Справу жашківського наркоділка передали до суду

Справу жашківського наркоділка передали до суду

Прокуратура Черкаської області завершила досудове розслідування та 23.08.2017 скерував до суду обвинувальний акт стосовно жителя Жашківського району, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Незаконні дії зловмисника правоохоронці припинили під час викриття у квітні 2017 року злочинної діяльності групи осіб на території Жашківського району, пов’язаної з незаконним виробництвом, виготовленням, зберіганням і збутом наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів.

Досудовим розслідуванням установлено, що обвинувачений незаконно придбав та зберігав за адресою свого проживання наркотичні та сильнодіючі лікарські засоби (метадон, амфетамін та дифенгідрамін), прекурсори в особливо великих розмірах, обіг яких обмежено, та рослини роду коноплі (Cannabis), які містять психотропну речовину.

Стосовно останнього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинене особі загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x