Шполянські бандуристи представили Черкащину на Всеукраїнському фестивалі у Скадовську

Шполянські бандуристи представили Черкащину на Всеукраїнському фестивалі у Скадовську

20-23 серпня у м. Скадовськ Херсонської області відбувся ХІ дитячий фестиваль бандуристів «Таврійські зустрічі». Черкаську область представляла Шполянщина, а саме ансамбль бандуристів «Мелодія струн» Шполянської дитячої школи мистецтв. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

В ансамблі 14 учасників, керівник – Катерина Григорівна Сташенко, співпрацюють викладачі школи мистецтв Оксана Сергіївна Присяжна та Антоніна Віталіївна Колеснікова.

21 серпня фестиваль проходив на Набережній Чорного моря у м. Скадовськ. 22 серпня в м. Херсон на великій сцені площі Свободи відбувся гала-концерт, де виступили ансамбль із м. Шполи та інші колективи з усієї України. Також діти з великим захопленням слухали творчі зустрічі та сольні виступи провідних майстрів бандурного мистецтва: українського співака-бандуриста, Народного артиста України, професора, голови національної Спілки Кобзарів України Володимира Єсипока, відомого музичного колективу «Шпилясті кобзарі», виконавця Ярослава Джуся та інших талановитих учасників.

Під час мандрівки діти мали змогу не тільки показати свої творчі здобутки, а ще й відпочити та оздоровитися на березі Чорного моря в санаторії «Скадовськ».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x