У Чигирині пройшов кубок з пляжного волейболу

У Чигирині пройшов кубок з пляжного волейболу

До Дня Незалежності України вже традиційно провели Кубок Чигиринського району з пляжного волейболу, який відбувся днями на центральному міському пляжі. Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

Уперше Кубок розігрували і жіночі команди, за перемогу боролись 4 пари гравців: Наталія Ременюк і Наталія Дяченко, Тетяна Бабенко і Надія Смолій, Людмила і Вікторія Захарченко, Валентина Смагленко і Валерія Романенко.

Змагання проходили за коловою системою, кожна команда зіграла по три матчі, всього було 6 матчів. За перемогу з двох партій (2:0) нараховувалось 3 очки, за перемогу з трьох партій (2:1) – 2 очки, за поразку з трьох партій (1:2) – 1 очко.

Золоті нагороди впевнено здобули мама і донька Захарченко, які виграли усі матчі, не програвши жодного сету, і набрали 9 очок. Срібло – у пари Ременюк/Дяченко, які поступились лідерам, а також сестрам Бабенко/Смолій з рахунком 1:2. Бронза – у родинного дуету Смагленко/Романенко, вони програли золотим і срібним призерам і здобули перемогу в третьому матчі, набравши 3 очки.

У змаганнях серед чоловіків взяли участь 6 команд: Віталій Дяченко і Тарас Барвінок, Володимир Остапієнко і Валентин Бабенко, Андрій і Владислав Захарченки, Олександр Кульшай і Юрій Гаркуша, Андрій Криницький і Владислав Онуфрієвич, Владислав Куценко і Володимир Левченко.

Змагались у двох групах по три команди за коловою системою, до півфіналів з кожної групи вийшли 2 команди. У першій групі команда Остапієнко/Бабенко здолала обох суперників і набрала 6 очок, Захарченки – 3 очки, пара Криницький/Онуфрієвич програла обидва поєдинки. У другій групі кращими стали Дяченко/Барвінок (6 очок), другими – Кульшай/Гаркуша (2 очки), команда Куценко/Левченко виграла один сет у більш досвідчених суперників, та до півфіналу не потрапила.

У півфіналах команда Дяченко/Барвінок перемогла Захарченків (2:0), а Остапієнко/Бабенко здолали пару Кульшай/Гаркуша (2:1). У матчі за третє місце батько і син Захарченки впевнено виграли перший сет у команди Кульшай/Гаркуша (21:13), проте поступились у другому і третьому (15:21, 11:15).

У фіналі команда Остапієнко/Бабенко з мінімальною перевагою виграла обидва сети у пари Дяченко/Барвінок.
У підсумку золоті нагороди вже вдруге здобули Володимир Остапієнко і Валентин Бабенко, срібло – минулорічні чемпіони Віталій Дяченко і Тарас Барвінок, бронзу – Олександр Кульшай і Юрій Гаркуша.
Переможців та призерів нагороджено Кубком та медалями різного ґатунку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x