В уманського безхатька знайшли патрони і наркотики

В уманського безхатька знайшли патрони і наркотики

Працівники карного розшуку Уманського відділу поліції на одній в Умані затримали 27-річного чоловіка, у якого під час огляду виявили та вилучили 20 патронів калібру 7.62 мм, кастет та амфетамін. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

На вулиці в Умані працівники карного розшуку помітили чоловіка, який поводився підозріло. Його зупинили. В ході поверхневого огляду у нього знайшли поліетиленовий пакет, в якому були 20 патронів калібру 7.62 мм., кастет та близько 1 грама амфетаміну.

27-річний місцевий мешканець розповів, що веде бродяжницький спосіб життя. Збирав на території колишньої військової частини металобрухт і виявив поліетиленовий пакет з патронами, кастетом та пакетиком з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Все виявлене вилучено та направлено на експертизу.

Відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x