Нарада керівників спеціалізованих навчальних закладів відбулася в Черкасах

Нарада керівників спеціалізованих навчальних закладів відбулася в Черкасах

У приміщенні Черкаської дитячої музичної школи № 1 ім. М.В. Лисенка відбулася обласна нарада керівників спеціалізованих навчальних закладів культури і мистецтв, присвячена початку нового 2017-2018 навчального року. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба департаменту культури та взаємозв’язків із громадськістю Черкаської ОДА.

На нараді були присутні директор департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю обласної державної адміністрації Олександр Олексійович Шабатін, голова обласної профспілкової організації працівників культури Василь Васильович Марштупа, працівники обласного методичного кабінету навчальних закладів культури і мистецтв, обласних курсів підвищення кваліфікації працівників культури, директори навчальних закладів культури і мистецтв області.

У своїй промові Олександр Олексійович привітав присутніх з новим навчальним роком, побажав натхнення, успіхів у роботі усім педагогічним працівникам та наголосив, що ми вже
маємо значні досягнення у творчій роботі та багато перемог на теренах культури.
Упродовж минулого навчального року відбулися кадрові зміни у складі директорів шкіл естетичного виховання. Директор Департаменту представив новопризначених керівників навчальних закладів у сфері культури.

На нараді обговорили питання цьогорічної вступної кампанії до навчальних закладів, проблемні питання оплати праці та педагогічного навантаження викладачів, підготовки до майбутньої атестації, підвищення кваліфікації педпрацівників та інші не менш важливі питання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x