У жителя Золотоніщини мопед украв його внук

У жителя Золотоніщини мопед украв його внук

Злодієм виявився 26-річний онук потерпілого. Викрадений транспортний засіб зловмисник перефарбував та приховав. Речовий доказ вилучено та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Золотоніського відділу поліції з повідомленням про крадіжку звернувся 81-річний житель одного із сіл району. Пенсіонер розповів, що з його підсобного приміщення зник мопед, вартістю близько 6000 гривень.

Працівники поліції опитали заявника та взялися за відпрацювання даної інформації. Під час проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено особу викрадача транспортного засобу. Ним виявився 26-річний онук потерпілого. Як з’ясувалося, молодик вже встиг перефарбувати мопед та заховав його в нежилому будинку. Правоохоронці відшукали та вилучили крадений транспортний засіб.

За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x