Членам сімей загиблих учасників АТО міська влада відшкодовуватиме витрати на виготовлення і встановлення меморіальних дошок

Членам сімей загиблих учасників АТО міська влада відшкодовуватиме витрати на виготовлення і встановлення меморіальних дошок

На останній сесії міської ради, 28 серпня, депутати підтримали рішення «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 22.01.2015 № 2-676 «Про затвердження Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції на 2015-2017 роки». Про це \”Нова Доба\” дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Як повідомили у департаменті соціальної політики Чекркаської міської ради, цим рішенням доповнено перелік заходів Комплексної програми пунктом 10, яким передбачено відшкодування за рахунок коштів міського бюджету членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції витрат а виготовлення і встановлення меморіальних дошок загиблим учасникам антитерористичної операції-мешканцям м. Черкаси на будинках, де вони проживали.

Видатки на ці заходи здійснюватимуться в межах фактичних витрат, підтверджених документально, але у розмірі не більше ніж 15,0 тис. грн. за одиницю, на підставі договорів-замовлення на виготовлення і встановлення меморіальних дошок та актів виконаних робіт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x