13 млн грн отримали заклади освіти Канівщини на підготовку до навчального року

13 млн грн отримали заклади освіти Канівщини на підготовку до навчального року

У 2017-му році на проведення капітальних та поточних ремонтів, реконструкцію та придбання обладнання заклади освіти Канівщини отримали допомогу в розмірі близько 13 млн грн.

Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Kanos».
За даними чиновників, 8 млн грн із вище вказаної суми надійшло з місцевого бюджету, понад 4 млн грн − з державного бюджету. Батьківська допомога становила 76 тис. грн, спонсорські кошти 35 тис. грн, а субвенції сільських рад району − 100 тис. грн. Ще понад 100 тис. грн. було отримано від депутатів.

Крім того, у ході заходу було озвучено пріоритетні завдання освітян Канівщини на наступний навчальний рік. Серед них, проведення аналізу причин низької якості знань учнів та розробка плану заходів щодо їх усунення; збільшення відсотку охоплених дітей дошкільною освітою; забезпечення доступу до освітніх послу дітей з особливими потребами; забезпечення створення нового освітнього простору для провадження новітнього стандарту початкової освіти 2017−2018 навчального року та розширення мережі «козацьких класів» в освітніх закладах району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x