Жителька Умані застала у себе вдома злодія

Жителька Умані застала у себе вдома злодія

Господарка, повернувшись додому від родичів, застала зловмисника, коли той ходив по горищу та складав металеві предмети собі в мішок. Жінка негайно повідомила в поліцію. За вчинене зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Жителька Умані застала у себе вдома злодія До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення на лінію 102, від місцевої 71-річної жительки, про те, що в її домоволодінні перебуває невідомий чоловік та намагається вчинити крадіжку.

На місце події негайно вирушив екіпаж поліцейських, які патрулювали неподалік. Правоохоронці оперативно прибули на місце виклику та затримали крадія. Ним виявився раніше неодноразово судимий 35-річний житель сусідньої області. Як з’ясувалося, зловмисник проник на горище будинку та намагався викрасти металеві вироби, які вже встиг скласти у мішок.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 15(Замах на злочин) та частиною 3 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x