Медика, який вимагав хабара від АТОвця, судитимуть

Медика, який вимагав хабара від АТОвця, судитимуть

У четвер, 31.08.2017, прокуратурою Черкаської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно голови лікарсько-кваліфікаційної комісії одного із районних територіальних медичних об’єднань за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений вимагав та отримав від учасника антитерористичної операції неправомірну вигоду в сумі 35 000 грн. за сприяння в оформленні комісією медичних документів, що в подальшому стануть підставою для встановлення воїну АТО групи інвалідності.

Нагадаємо, вказаного службовця у травні 2017 року після отримання ним грошових коштів затримано на гарячому працівниками прокуратури Черкаської області, відділу боротьби з корупцією і організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Черкаській області та слідчого управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x