Канів відвідала делегація з Німеччини

Канів відвідала делегація з Німеччини

Нещодавно в місті Канів перебувала делегація з муніципалітету партнерського міста Фірзен (Німеччина). Візит відбувся в рамках реалізації у 2017 році проекту щодо співпраці між нашими містами, профінансованого ТОВ «Engagement Global» (Німеччина). Делегацію у складі працівників відділу з питань сім’ї, молоді та спорту Еріка Юргензена і Анне Каніелз очолював його керівник пан Даніель Круппа. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

Члени німецької делегації зустрілися з міським головою Ігорем Ренькасом, в ході якої було обговорено перспективи подальшої співпраці між нашими містами в галузі роботи з дітьми, молоддю та сім’ями.

Відповідно до плану візиту, протягом тижня німецькі колеги мали змогу ознайомитися з роботою структурних підрозділів виконавчого комітету, відповідальних за роботу з молоддю та сім’ями, а також із діяльністю гуртків у позашкільних закладах освіти. Зокрема, під час відвідин Канівського міського центру туризму, який очолює Тетяна Дорошенко, його працівники презентували напрями роботи закладу та досягнення викладачів та вихованців. Керівник гітарного клубу «Альтавіста» Наталія Дехтяренко спільно з представниками громадської організації «Разом» розповіли про організацію та проведення в місті молодіжного фестивалю «Простір єдності». Гості з м.Фірзен висловили своє захоплення від побаченого та почутого, а також від зацікавленості та ентузіазму, з яким проводилися молодіжні заходи.

Члени німецької делегації відвідали Канівську станцію юних техніків, зокрема, гурток радіолюбителів.

В ході візиту пан Даніель Круппа та працівники відділу оглянули спортивні об’єкти, зокрема, міський стадіон, спортивні майданчики на території міста, спортивну залу ЗОШ №3, де змонтовано полосу перешкод для занять з пішохідного туризму.

Гості з Фірзена побували в спортивному клубі «Івазар», де були вражені майстерністю його вихованців та талантом тренерів. А спортсмени «Спарти» познайомили з досягненнями вихованців спортивного клубу та поділилися радістю від отримання нового рингу.

Окрім робочого плану, насиченою була також культурна програма німецької делегації. Гості відвідали Шевченківський національний заповідник, оглянули історичні пам’ятки міста, пройшли Канівськими горами, побували біля Королівської криниці. А також відвідали історичні місця Києва та Переяслава-Хмельницького.

Колеги з Фірзена вирушили додому з новими ідеями та планами на подальшу співпрацю між нашими містами, особливо, в сфері молодіжної політики, спорту, роботи з сім’ями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x