Астрологічний прогноз на вересень 2017

Астрологічний прогноз на вересень 2017

Овен
(20 березня – 19 квітня)

Представникам цього знаку з перших днів вересня належить зануритися у вир подій. Астрологи кажуть, що для досягнення поставлених цілей Овнам не варто йти напролом. Поміркованість і гнучкість повинні стати зброєю, яка забезпечить перевагу сил на вашу користь. Багато хто з Овнів матиме чудову можливість змінити звичний світогляд і навчиться бачити глибинну суть речей та характери людей. Нові навички допоможуть налагодити стосунки в родині. В кінці вересня постарайтеся не надто активно витрачати гроші. Це допоможе зробити певні заощадження для майбутнього.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 2, 7, 16 і 21 вересня. Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 5, 11 та 18 вересня.

Тілець
(20 квітня – 20 травня)

У першій половині місяця Тільцям варто сміливо планувати ділові та особисті поїздки. Нові контакти, встановлені в цей період, принесуть у ваше життя кілька довгострокових проектів з відмінним фінансуванням, а поїздки на відпочинок можуть закінчитися приємними змінами в особистому житті. Тільцям варто заздалегідь почати вдосконалювати комунікативні навички, записавшись на курс ораторської майстерності або тренінг з ведення переговорів. Особливо пощастить тим, хто зайнятий у фінансовій сфері – практично будь-яке вкладення грошей відчутно поповнить гаманець.
Особливо сприятливі дні гороскопу Тільців для будь-яких справ і починань: 2, 7, 16 і 21 вересня. Дні, в які Тільцям слід бути обережним: 5, 11 та 18 вересня.

Близнюки
(21 травня – 20 червня)

Присвятіть вересень тому, щоб остаточно вирішити всі справи, що накопичилися за літо. Якщо не зробити цього зараз, можна серйозно зіпсувати собі перспективи кар’єрного зросту. На роботі доведеться активно потрудитися, щоб отримати бажані результати. В особистих стосунках Близнюкам варто розраховувати на природне вміння знаходити спільну мову з людьми. Вашої допомоги і підтримки потребуватиме хтось із найближчих. Є величезний шанс познайомитися з людиною, яка в майбутньому стане вірним другом і надійним помічником.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 4, 11 і 16 вересня. Дні, в які Близнюкам слід проявити обережність: 1, 7, 14 і 21 вересня.

Рак
(21 червня – 22 липня)

У вересні Раки вийдуть зі звичного для них меланхолійного стану, чим дуже здивують оточення. На початку вересня до них прийде чимало цікавих ідей, які в підсумку можуть втілитися в життя. Зорі всіляко сприяють змінам і активній життєвій позиції, отже постарайтеся їх не розчарувати. Багато представників цього знаку докорінно змінять своє життя, зважившись на переїзд в іншу країну через особисті або професійні причини. Зірки рекомендують не розтрачувати даремно життєву енергію, тому навіть не намагайтеся вступати в непотрібні дискусії і конфлікти.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 8, 12 і 21 вересня. Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 3, 10 і 16 вересня.

Лев
(23 липня – 22 серпня)

Місяць буде наповнений дрібними завданнями, які будуть постійно вимагати вашого втручання. У вересні Левам доведеться забути про відпустку і провести оксамитовий сезон, не виїжджаючи з міста. Зірки рекомендують Левам-одинакам стати більш відкритими і проявити романтичну сторону натури, щоб завоювати увагу симпатичної вам особи. Сімейні представники знаку повинні приборкати природні ревнощі і більше довіряти своїй половинці, щоб не спровокувати затяжний конфлікт. Наприкінці місяця постарайтеся приділити увагу дітям, які потребують мудрої поради в непростій життєвій ситуації.
Особливо сприятливі дні гороскопу Левів для будь-яких справ і починань: 4, 12 і 17 вересня. Дні, в які Левам слід проявити обережність: 1, 8 та 15 вересня.

Діва
(23 серпня – 22 вересня)

Період, у який вступить Діва, буде особливим. Доля відміряла вам чимало вдалих днів у вересні, коли всі справи будуть вирішуватися, немов за помахом чарівної палички. Але разом з тим інколи такі періоди нестримного успіху змінюватимуть днями, коли все просто валитиметься з рук, і навіть звичні справи здаватимуться надзвичайно складними. Найкращою тактикою, якої може дотримуватися Діва у вересні, буде спокій і вміння підлаштовуватися під обставини. Вільний від роботи і громадських обов’язків час зірки рекомендують проводити разом із сім’єю.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 4, 8, 16 і 21 вересня. Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 6, 12 і 19 вересня.

Терези
(23 вересня – 22 жовтня)

Перша половина місяця буде сприяти досягненню нових професійних вершин. Однак зірки радять грамотно розподіляти зусилля. Особливо великої самовіддачі потребуватиме середина вересня – цей час стане піком напруги в житті Терезів. Всі зустрічі з друзями і відвідування родичів перенесіть на двадцяті числа, коли ділова активність помітно піде на спад. Фінансові проблеми Терезів не потурбують, тому відволіктися від поточних справ вам допоможе приємна прогулянка і шоппінг в торговому центрі на вихідних.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 3, 11 і 15 вересня. Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 7, 13 і 20 вересня.

Скорпіон
(23 жовтня – 21 листопада)

Зорі цього місяця особливо цікавляться долею Скорпіонів. Вони постійно надаватимуть їм шанси на успішне завершення поточних справ. Разом з тим не рекомендується зловживати наданим шансом і поринати з головою у світ необдуманих вчинків і ризикованих авантюр. На любовному фронті Скорпіонів чекають цікаві пригоди і змагання за серце і увагу своєї майбутньої другої половинки. Винахідливість та імпульсивність допоможуть здобути перемогу. У домашньому побуті може знадобитися ваше вміння облаштовувати комфортні умови. Якщо такими не володієте – зверніться до професіоналів.
Особливо сприятливі дні: 7, 11 і 21 вересня. Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 3, 9 і 16 вересня.

Стрілець
(22 листопада – 21 грудня)

Для представників цього знаку вересень буде вдалим у плані вирішення робочих завдань і налагодження особистих контактів. Однак це не означає, що подарунки долі будуть сипатися на Стрільців як з рогу достатку. Доля обіцяє свою прихильність, але зажадає додати і особисті старання. На роботі краще не займатися індивідуальними проектами, оскільки у вересні у Стрільців найвищий результат дасть злагоджена робота в колективі. В особистому плані місяць зажадає від вас готовності до компромісів і поступок. У другій половині вересня варто взяти відпустку і відправитись у подорож. Є шанс, що в дорозі самотні Стрільці зустрінуть людину, яка повністю змінить їхнє життя на краще.
Особливо сприятливі дні гороскопу Стрільців для будь-яких справ і починань: 5, 13 і 18 вересня. Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 3, 9, 13 і 15 вересня.

Козеріг
(22 грудня – 20 січня)

На початку місяця на Козерогів чекає багато цікавих справ. Деякі з них на перший погляд здаватимуться досить складними, але згодом вирішаться. Інколи для цього знадобляться ваша терплячість і наполегливість. Особливо вдалим місяць обіцяє бути для представників цього знаку, які заробляють на хліб власним інтелектом. Крім основної праці, у вас може з’явитися невеликий заробіток, що принесе не лише фінансову винагороду, а й можливість для самореалізації. В особистому житті на вас чекає спокій і порядок. Вашої допомоги і уваги потребуватиму літні родичі. Постарайтеся знайти для них час і сили.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 1, 5 і 19 вересня. Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 3, 9 і 16 вересня.

Водолій
(21 січня – 18 лютого)

Водоліям може здатися, що життя навколо них практично завмерло. На відміну від інших знаків, вересень не принесе в життя помітних змін. Утім, такий стан справ буде до душі прагматичним Водоліям. Разом з тим, зорі не рекомендують вдаватися до лінощів і аж надто розслаблятися. Краще присвятіть час і сили тому, щоб завершити всі розпочаті справи і трішки попрацювати на майбутнє. Самотнім Водоліям рекомендується вільний час проводити на людях, спілкуючись із друзями та знайомими. Цілком імовірно, що саме серед них ви зустрінете людину, з якою пов’яжете свою долю.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 5, 13 і 18 вересня. Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 3, 9 та 15 вересня.

Риби
(19 лютого – 19 березня)

У житті Риб починається період, коли зовнішні фактори будуть постійно вносити свої корективи у ретельно продумані плани. Найкращий вихід із цієї ситуації – вирішувати питання послідовно, не намагаючись прорахувати своє життя на кілька років уперед. Фінансова сфера порадує несподіваними надходженнями грошей – вам можуть нарахувати премію за підсумками першого півріччя або повернути борг. Найкраще витратити гроші на подорож зі своєю половинкою або людиною, яку ви хотіли б бачити в цій ролі.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 3, 11 і 15 вересня. Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 7, 13 і 20 вересня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x