Кілька підрозділів ЧНУ почали навчальний рік із новими керівниками

Кілька підрозділів ЧНУ почали навчальний рік із новими керівниками

У новий навчальний рік структурні підрозділи Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького йдуть із новими керівниками. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

За результатами конкурсу директором ННІ економіки і права став кандидат економічних наук, доцент Василь Андрусяк, а директором ННІ природничих наук — кандидат біологічних наук, доцент Максим Гаврилюк.

Кілька підрозділів ЧНУ почали навчальний рік із новими керівниками

Їхні кандидатури були обговорені й рекомендовані зборами трудових колективів навчально-наукових інститутів і обрані вченою радою університету.

Представив їх колективам ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко. Він окреслив завдання, над якими слід працювати колективам інститутів та їхнім керівникам. Це і підвищення якості освіти, і ліцензування та акредитація нових спеціальностей, і профорієнтаційна робота.

Олександр Володимирович подякував за роботу Тетяні Ніновій, яка очолювала інститут природничих наук. Він також повідомив, що начальником навчально-методичного відділу, який очолював Максим Гаврилюк, став кандидат історичних наук, доцент Юрій Михайлюк.

Нового керівника обрали також працівники кафедри менеджменту та економічної безпеки. Ним став доктор економічних наук, професор Сергій Назаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x