У 32-ій школі учні з учителями змагалися з футболу

У 32-ій школі учні з учителями змагалися з футболу

Ще один сучасний футбольний майданчик зі штучним покриттям відкрили в Черкасах. Цього разу – на території школи №32, що в Південно-Західному районі. Початок його роботи ознаменував товариський матч між вчителями й учнями цього навчального закладу. Право першого голу надали міському голові Анатолію Бондаренку. \”Нова Доба\” про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

– Облаштування нових та реконструкція раніше зведених спортивних об’єктів – один із пріоритетів у нашій роботі, – сказав він та привітав усіх присутніх школярів із Днем знань. – Ми часто говоримо про те, що наші діти – це наше майбутнє. І це не пусті слова. Усі ми, батьки, хочемо, щоб вони зростали здоровими, фізично активними й успішними. Тож, зі свого боку, ми докладатимемо всіх можливих зусиль, аби створити їм умови для цього, зробити їхнє дозвілля корисним.

За його словами, подібні поля вже відкрили в 28, 34 та в 17-ій школах. У цьому році розпочнуть будівництво таких спортивних майданчиків ще в кількох закладах освіти – в 10, 12, 13 та в 31.

Нині в ЗОШ №32 навчається 977 юних жителів Черкас. На оновлену спортивну інфраструктуру, зізнається її директор Ірина Овчаренко, тут уже зачекалися. Мовляв, попередній, значно менший за розмірами, став непридатним.

– Це поле надзвичайно необхідне для нас, – каже директор. – Наш мікрорайон достатньо великий, тут мешкає чимало й дітей, але місць для спортивного відпочинку замало. Використовувати його зможуть не тільки учні нашого навчального закладу, для цього, вочевидь, ми розробимо графік його роботи.

За її словами, зведення футбольного майданчика розпочали минулого літа. Тоді облаштували огорожу й встановили ворота, виготовили трибуни. Цього ж року тут, каже, зробили покриття, уклали плитку біля глядацьких місць.

– Звісно, ми хотіли б, щоб це поле «служило» нам якомога довше, але це все залежатиме й від людей, які гратимуть тут, – зауважила Ірина Овчаренко.

Будівництво поля зі штучним покриттям бюджету Черкас, за даними департаменту освіти та гуманітарної політики, обійшлося в 2 млн 214 тис. грн. Водночас, цього року депутати спрямували кошти в розмірі 200 тис. грн на ремонт покрівлі в цій школі та 1 млн 470 тис. грн для заміни старих вікон на нові.

Загалом же в 2017 році на ремонти всіх загальноосвітніх закладів нашого міста передбачили 91 млн 664 тис. грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x